Начало / Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Всички продукти на LEMI имат възможност за индивидуално конфигуриране спрямо Вашите нужди. Ние изготвяме индивидуална оферта, съобразена с изискванията Ви. Разбира се калкулираме и отстъпки за по-големи количества.

Разбира се. След като се доверите на нас в избора си на партньор, ние се стремим да не Ви ангажираме с нищо допълнително. Поемаме разходите за доставка и транспорт до Вашия адрес и се ангажираме да тестваме дали всичко работи правилно и да Ви обучим за работа с доставената техника. Доставяме във всяка една точка на страната.

Джи Кей Инженеринг Груп ООД е оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз на LEMI. Обикновено извършваме сервизиране на продуктите на място във Вашия център, като се стремим да реагираме максимално бързо при възникнал проблем.

Обърнете се към нас на тел. 0879906217 или e-mail: sales@gke.bg или попълнете полето за запитване, което е поместено под всеки продукт. Наш консултант ще отговори на всички Ваши въпроси и ще изготви индивидуална оферта за Вас в рамките на 24ч.

Да, всеки продукт може да бъде поръчан в избран от Вас цвят от каталога с цветове.

Тъй като всеки продукт има възможности за индивидуализиране, Вашата поръчка се произвежда след заявка. Срокът на доставка е около 6 седмици с изключение на месец август и декември, когато сроковете са по-дълги.

Не. Но, но можем да Ви предложим налични към момента в шоурума на производителя алтернативни готови продукти ако има такива към момента.

Задайте ни го!