Начало / СПА продукти / Хидротерапия / Мултифункционално водно легло Aemotio SPA

Мултифункционално водно легло Aemotio SPA

Мултифункционално водно легло Aemotio SPA

Aemotio SPA е СПА кабина съчетаваща множество функции, с които да постигнете комплексна терапия за разкрасяване и релакс на Вашите клиенти.

Регулирането по височина е уникална функция, създаваща удобство както за клиента, така и за терапевта. Свалете височината до минимум, така че клиентът удобно да седне без да е необходимо да се качва по стъпала. След това терапевтът има възможност да настрои височината спрямо собствения си ръст.

Водният матрак приема формата на тялото и осигурява максимален комфорт, а подгревът, вграден под матрака позволява индивидуална настройка на температурата, спрямо предпочитанията на всеки клиент.

Функцията хромотерапия гарантира максимална релаксация по време на процедурата под меката светлина на вградените светодиоди. Отново има възможност за избор на определен цвят или смяна на цветове под определена последователност. Функцията Bolero е антицелулитен воден вибромасаж. Тонизира кожата, подобрява кръвообръщението и намалява целулитните натрупвания в засегнатите области. Масаж под дъждовните капки - душ Виши е функция създаваща усещането за топъл тропически дъжд. Функцията за предварителна настройка температурата на водата елиминира опасността от пускане на неподходяща температура на водата.

Таласотерапия, пилинг и апликации с кал могат да бъдат съчетани с парна баня за по-добра абсорбация, без да е необходимо клиентът да става от леглото.